Tuinontwerp

Om tot een mooie tuin te komen, die geheel naar uw wens is, en waar u jaren lang van kunt genieten is het van belang dat er een goed tuinplan komt.

Wanneer u heeft gebeld om een afspraak te maken, kom ik eerst een keer bij u thuis om te praten over uw verwachtingen. We bespreken uw wensen en ideeën. Aan de hand daarvan maak ik een schetsontwerp.

Vervolgens komen we weer bij elkaar en bespreken we het ontwerp, en geef ik een schatting van de kosten, en de kosten van het definitief ontwerp.

 

 

Tuinontwerp begint bij goed overleg

Van idee naar schets

Het schetsen vormt een belangrijk onderdeel. Wij brengen het idee tot leven door middel van enkele handgemaakte schetsen. Dat vormt de basis voor uw nieuw aan te leggen tuin.

 

 

Groene tuinen

De door ons aangelegde tuinen kenmerken zich door het gebruik van veel groen. Een vaak gestelde eis is dat de tuin makkelijk te onderhouden moet zijn. Ook een onderhoudsarme tuin kan er groen uit komen te zien. Door op strategische plekken groen of bomen toe te passen, kunt u vrij eenvoudig toch een onderhoudsarme groene buitenruimte creëren.

perspectief tekening

Indien nodig  kunnen we van het ontwerp ook perspectieven maken.

Toe aan een andere indeling van uw tuin? Neem contact op