Het aanleggen van bedrijfstuinen

Bij het aanleggen van bedrijfstuinen komt veel kijken. U betrekt een pand en uiteindelijk realiseert u zich dat de tuin nog geen aandacht heeft gekregen. Veel bedrijven onderschatten de waarde en uitstraling van een bedrijfstuin. Het is een verlengstuk van het pand en draagt bij aan een professionele en complete uitstraling van uw bedrijf.

Wij hebben voor diverse opdrachtgevers geadviseerd bij het aanleggen van hun bedrijfstuin. Afhankelijk van de wensen maken wij een persoonlijk advies, waarbij we rekening houden met bijv. onderhoud en uitstraling. Bij een modern pand hoort veelal een moderne tuin en een historisch pand krijgt meer uitstraling door een romantische tuin en stijl.

Wat kunnen wij betekenen bij de aanleg van uw bedrijfstuin?

Wij ontzorgen graag en realiseren ons dat de tuin van uw bedrijfspand niet direct prioriteit heeft. Uw bedrijfsvoering staat immers centraal. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanleg en het onderhoud van uw bedrijfstuin. Voor ons is het dagelijkse kost en met veel plezier leveren we een bijdrage aan de uitstraling van uw bedrijf. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe onze aanpak is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Bedrijfstuin gerealiseerd voor Drukkerij Kempers

Bedrijstuin in Aalten

De bedrijfstuin van Drukkerij Kempers BV. Bevat het bedrijfslogo, uitgevoerd in een geschoren buxus blok. Met paden van gemalen schelpen die mooi kleuren bij het pand. De paden sluiten aan op de hoge ramen in de achtergevel, waardoor er een verbinding wordt gevormd tussen gebouw en tuin.

 

 

Lees verder »
Groene aankleding van de gevels

Aan de voorzijde (noordkant) is het pand aangekleed met varens, kleurige Kornoeljes en wintergroene bodembedekkers.

Met beplanting die in verhouding staat.

Voor de beplanting aan de zuidkant van het gebouw is er voor gekozen om grote vlakken toe te passen met sterke en bedekkende vaste planten. Voor de structuur van het geheel zijn beukenhagen toegepast.

Uw bedrijfspand ook opvallend in het groen? Neem contact op