Projecten

De tuin als verlengstuk van uw huis. Laat u inspireren en vervolgens ontwerpen wij samen met u een heerlijke plek waar u buiten  kunt ontspannen. Wij hebben ruime ervaring met de het uitvoeren van diverse tuinprojecten. Van eenvoudige tuinaanleg tot complete tuinen in een bepaalde stijl. Wij helpen u graag verder met uw tuin. Of het nu gaat om een ontwerp, aanleg of het onderhoud, voor ons is elke tuin een nieuwe uitdaging.

Projecten

Bedrijfstuin gerealiseerd
Voor Drukkerij Kempers BV in Aalten hebben wij een tuin gerealiseerd passend bij het pand en de uitstraling van het bedrijf. Een strakke en onderhoudsvriendelijke tuin rondom het pand. In overleg met de opdrachtgever is een ontwerp gemaakt met advies over de keuze van materialen. Een strakke vorm met frisse uitstraling is het resultaat.
Lees verder »
Bloembakken bij entree bedrijfspand
Bij het kantoor van Ten Kate & Huizinga accountants in Winterswijk hebben we na de verbouwing van het pand de entree opgeknapt.
Lees verder »
bloemrijke voortuin
De tuin bij deze jaren 70 woning was toe aan een flinke opknapbeurt, de tuin dateerde ook nog uit die tijd, en was aan renovatie toe. Er is een bloemrijke voortuin aangelegd, hier enkele voorbeelden van hoe de voortuin is geworden.
Lees verder »
Een kleine stadstuin gerealiseerd
Kleine stadstuin in Arnhem. Tuin aangepast van 40 m2 naar oppervlakte van 60 m2 na aankoop extra stuk grond.  
Lees verder »
groene harmonie
In 2005 hebben we bij deze jaren 70 woning de tuin geheel gerenoveerd.En is er een mooie rustige groene harmonie ontstaan, in de verschillende tuindelen.
Lees verder »
Moderne groene tuin
Deze tuin in Bredevoort bij een halfvrijstaande woning is in twee fases totaal vernieuwd. Opvangen van een hoogteverschil en het creeren van een speelplek zijn verwerkt in het ontwerp.
Lees verder »
onderhoud,s arme achtertuin
Voor de bewoners van deze vrijstaande woning in Lichtenvoorde heb ik een ontwerp gemaakt. De tuin moest een strakke vormgeving krijgen en makkelijk te onderhouden zijn. Deze combinatie van wensen is vertaald naar een onderhoud,s arme achtertuin.
Lees verder »
Onderhoudsvriendelijke tuin
De tuin van deze tussen woning bestond voor de renovatie grotendeels uit gras. Alles is er uit gegaan en hebben we een mooie groene onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd met relatief weinig groen.  
Lees verder »
Organische vormen
Deze tuin is in januari 2014 door ons aangelegd. De tuin is volledig gerenoveerd en heeft organische vormen gekregen Dit formaat tuin vormt altijd een extra uitdaging, omdat er vaak veel wensen zijn voor een kleine ruimte.
Lees verder »
prairy border
Oude vijver omgetoverd in bloemenzee.
Lees verder »
schooltuin gerenoveerd
Bij deze lagere school, hebben we in 2008 de schooltuin gerenoveerd.  
Lees verder »
Sfeervolle tuin bij dorpsboerderij
In 2009 is de vervallen tuin bij deze oude gerestaureerde dorpsboerderij (tegenwoordig B&B van mijn ouders) opnieuw aangelegd. Er is een mooi sfeervolle tuin ontstaan, die volledig in harmonie is met het huis en de omgeving.
Lees verder »
Tuinrenovatie bij bungalow
De tuin bij deze bungalow was grotendeels dichtgegroeid met grote bomen en veel klimop. Op enkele bomen na is de tuin leeggehaald en opnieuw aangelegd. Nadat de tuinrenovatie was voltooid konden de bewoners ook weer genieten van omliggende landschap.
Lees verder »
Weelderige achtertuin
Bij deze 2 onder 1 kap woning in de gemeente Aalten, hebben we in 2010 de tuin opnieuw ingericht. En is een weelderige achtertuin gerealiseerd.
Lees verder »
zwemvijver in boerderijtuin
De tuin rondom de boerderij is vanaf 2007 opnieuw aangelegd. En bevat een  zwemvijver een groente tuin/boomgaard bloementuin. Alles bij elkaar een zeer veelzijdige tuin.  
Lees verder »
Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op